Wateropslag / Mestopslag

Water is onmisbaar in de tuinbouw. Door gebruik te maken van een waterbassin kunt u een water opslag creeën in vele vormen. Of het nu gaat om pvc folie of Polyextra polyolefine folie, u bent voor lange tijd verzekerd van een degelijke afdichting in uw bassin. Ongeacht de afmeting en vorm ervan. Om tot een blijvend goede kwaliteit te komen, kan het wenselijk zijn Uw bassin van een afdekking te voorzien.

Wateropslag door middel van een silo onderscheid zich door de kwaliteit en vormvastheid. De silo's van de Hoog Techniek zijn flexibele systemen met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Wij leveren silo's in verschillende uitvoeringen.

Al vele jaren worden de silo’s en bassins gebruikt voor opslag van:

  • irrigatiewater
  • regenwater
  • drinkwater
  • andere vloeistoffen
  • kweek bij viskwekerijen

Watersilo Wateropslag voor verschillende type water De opslag van water in diverse opslagtanks voor het zuiveren van water.

Watersilo met zeefbocht Waterbassin Het telen van sla op water in de kas.

Waterbassin Waterbassin met afdekking Waterbassin ingezoemd

Wist u dat uw silo na 7 jaar gekeurd moet worden? Het is belangrijk dat u uw watersilo(‘s) die zeven jaar of ouder is/zijn vanaf het zevende jaar elke één/twee jaar laat inspecteren en de aanbevelingen opvolgt. De Hoog Techniek kan uw silo keuren volgens de methode van Interpolis. Vraag uw silokeuring vandaag nog aan bij de Hoog Techniek door middel van het contactformulier. Vergeet niet uw gegevens van de silo's door te geven. Na afloop van de silokeuring ontvangt u van ons een keuringsrapport met eventuele aanbevelingen. Hierin staan ook de diktes van uw platen.

silokeuring silokeuring

Opslag van uw kunstmest, chloor of andere vloeistoffen; bij ons bent u aan het juiste adres voor de opslag. Wij leveren zowel PE als Polyester bakken. Ook voor eventuele lekbakken bent u bij ons aan het juiste adres. Standaard hebben wij verschillen soorten bakken / vaten op voorraad. Het is ook mogelijk om een bak op maat te vervaardigen of te voorzien van een roerder / mixer. Neem hiervoor contact met ons op door middel van het contactformulier.

Mestbakken PE opslag

 

Download hier onze folder.