LED lampen

Bespaar energie door LED technologie. LED lampen zijn energiezuiniger en gaan langer mee dan gewone TL lampen. De TL lampen kunnen worden vervangen worden door LED lampen. De Hoog Techniek levert LED technologie opmaat. Er kunnen indien nodig nieuwe armaturen worden geplaatst of er kan gekozen worden om de bestaande armaturen om te bouwen. De LED verlichting geeft een natuurlijk licht en net zo goed als TL licht, zoniet beter. Bij voldoende afvoer van warmte gaan de LED lampen 50.000 branduren mee.

De door De Hoog Techniek gevoerde LED producten vervangen de traditionele TL buizen en downlights. Onze LED buizen vervangen alle TL buizen van het type T8 en T10, waarbij de bestaande armaturen intact blijven. Door aanschaf van onze LED buizen, ter vervanging van uw conventionele verlichting, gaat u direct tot maar liefst 70% besparen op de energiekosten van uw verlichting en krijgt u een betere lichtopbrengst.

Sinds enige tijd is het mogelijk om bij ons LED lampen van Aduro Light te bestellen. Wij zijn dealer van Aduro Light. Het is mogelijk om gewone LED lampen te bestellen maar ook LED panelen voor in het systeemplafond.

LED verlichting in een bedrijfshal LED verlichting in een bedrijfshal

Download hier onze folder.